Bimeks’ten Edirne'ye Mağaza

Bimeks 23 Kasım’da Edirne’ye mağaza açacak.2010 yılında franchise sistemine adım atan ve oluşturduğu kendine özgü...

Bimeks 23 Kasım’da Edirne’ye mağaza açacak.

2010 yılında franchise sistemine adım atan ve oluşturduğu kendine özgü franchise sistemiyle hızla büyüyen Bimeks, şimdi de Edirne mağazasını faaliyete geçirecek. 23 Kasım’da mağaza açacak olan Bimeks, büyük indirimleri ile teknoloji severleri açılış sevincine ortak edecek.

Bimeks 23 Kasım Cuma günü Edirne franchise mağazalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Bimeks, Edirne Kipa Alışveriş Merkezi’nde saat 09.00’da açılacak. Açılışa özel indirimler televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve akıllı telefonlar başta olmak üzere onlarca üründe geçerli olacak.

Reklam
Reklam

Bimeks, böylelikle 2012 yılında mağaza sayısını 42 ilde 67’ye çıkarmış olacak. Tecrübeli satış danışmanları, benzersiz hizmetleri, daime kaliteyi en uygun fiyata satma prensibiyle hareket ettiğini dile getiren Bimeks yetkilileri, her geçen gün metrekare sayısındaki artışın Bimeks’in Anadolu’daki uzun vadeli hedeflerinin temel taşları olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: