Bin 270 araçlık ek otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası arkasında yer alan otopark genişletiliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası arkasında yer alan otopark genişletiliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin otopark sıkıntısını gidermek için hayata geçirdiği 2 bin araçlık otoparkın yanında yeni otopark inşa ediyor. Sahil şeridinde yapımı süren otopark, çalışmaların tamamlanmasının ardından bin 270 araca hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin konumu gereği önemi gitgide artan otopark sorununa önemli adımlar attı. Kentin gerek şehirlerarası geçiş güzergâhında yer alması gerekse hızlı nüfus artışı ile araç sayısının da artması ile ortaya çıkan otopark problemi artık Kocaeli’de dert olmaktan çıkıyor. Şehir merkezi’nde inşa ettiği 64 bin metre kare alana sahip ve 2 bin araçlık dev otopark ile otopark sorununa çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi 40 bin m² alana bin 270 araçlık ek otopark inşa ediyor.

Reklam
Reklam

SAHİL ŞERİDİNE 3 BİN 378 ARAÇLIK OTOPARK Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yanına inşa ettiği 2 bin araçlık otoparkla otopark sorununa çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı otoparkı genişletiyor. İnşa ettiği bin 270 araçlık otoparkın hizmet vermesiyle otoparkın toplam kapasitesi 3 bin 270 araca çıkacak. Ayrıca marina alanında da 108 araçlık otopark inşa edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz