Bin 360 Öğrenci Dil Olimpiyatında Buluştu

Kayseri'de, 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve bol ödüllü Erciyes College Olympiad'a...

Kayseri'de, 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve bol ödüllü Erciyes College Olympiad'a 58 okuldan bin 360 öğrenci katıldı.

Öğrencilerin İngilizce dil düzeylerini geliştirmeyi amaçladıklarını bildiren Özel Erciyes Eğitim Kurumları Genel Müdürü Metin Bekiş, öğrencilerin İngilizce dil gelişimine katkıda bulunmayı amaçladıklarını kaydetti.

İngilizceyi günlük yaşamlarında kullanan öğrencilere özgüven kazandırmayı ve değişik okul öğrencileri arasında kaynaşmayı sağlamaya çalıştıklarını bildiren Bekiş, "Bu amacımızda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü Erciyes College Olympiad'a 58 okuldan bin 360 öğrenci katıldı. Yarışmaların finali 12 Mayıs tarihinde yapılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Bekiş, "Kayseri'de dil eğitim düzeyini geliştirmek amacıyla bu İngilizce olimpiyatlarını düzenledik. Bundan öncede yine aynı amaçla Kayseri'deki öğretmenlerimize eğitim seminerleri verdik. İngilizce öğretim teknikleri konusunda yine dil kampları düzenliyoruz. Bugün de yine İngilizce olimpiyatlarını başlatmış bulunuyoruz. Amacımız öğrencilerimiz arasında dili konuşan dil haline getirmek aynı zamanda okullarımız ve öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı sağlamak maksadıyla bu faaliyetleri sürdürüyoruz. Bu faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecek. Bütün amacımız Kayseri'de iyi bir dil eğitim düzenini yakalamaktır." diye konuştu.

Farklı okullardan gelen öğrenciler, söz konusu etkinlik Erciyes Eğitim Kurumları'na teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: