Bin 650 Sokak Hayvanı Sıcak Yuvalara Kavuştu

Odunpazarı Belediyesi’nin sürdürdüğü, vatandaşların büyük beğenisini ve desteğini topladığı belirtilen proje sayesinde bugüne kadar bin...

Odunpazarı Belediyesi’nin sürdürdüğü, vatandaşların büyük beğenisini ve desteğini topladığı belirtilen proje sayesinde bugüne kadar bin 650 sokak hayvanı sıcak yuvaya kavuştu.

Sokak hayvanları için gerekli tüm rehabilite çalışmalarının da uygulandığı Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezi’ne sahiplenmek için her gün onlarca vatandaş akın ediyor. Ayda 200-250 kişi arası ziyaretin yapıldığı merkezde sokak hayvanları, ihtiyacı olan sevgiyi misafirler ile oynayarak gideriyor. Sokak hayvanlarının sosyalleşmesi de bu şekilde biraz daha artıyor. Sahiplenen hayvanların aşı ve tedavileri de ömür boyu Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılıyor.

Reklam
Reklam

Hayvanseverler, yeni başlatılan http://sahiplen.odunpazari.bel.tr internet sitesi uygulamasının da sokak hayvanlarını sahiplendirmede çok faydalı ve çok önemli olduğunu vurgularken, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve sokak hayvanlarına verdiği değer için teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: