Bin Çocuk Korosu Kayıtları Başladı

Çankaya Belediyesi’nin Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği 1000 Çocuk Korosunda yeni kayıt dönemi...

Çankaya Belediyesi’nin Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği 1000 Çocuk Korosunda yeni kayıt dönemi başladı.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın Yeni Toplumcu Belediyecilik çerçevesinde ‘Çocuk Dostu Çankaya’ anlayışı ile faaliyete başlayan 1000 Çocuk Korosu, bugüne kadar binlerce çocuğun ruhsal ve toplumsal gelişimlerine olumlu katkı yaparak çocuklarda birlik duygusunun oluşmasında önemli rol oynadı.

Alanında uzman eğitimcilerle, Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezi (TODAM) semt temsilcilikleri ve Çankaya Belediyesi Maltepe Yerleşkesi’nde koro çalışmaları yapan 1000 Çocuk Korosu, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ankara ve yurdun çeşitli yerlerinden koroya dahil olan çocuklarla dev konser veriyor. Bu yıl 1648 çocuğun katılımıyla oluşan koro, yeni çocukları bünyesine katmak için hazırlıklarını başlattı.

Reklam
Reklam

Yeni koro çalışmalarına katılmak isteyen çocuklar için okullara yazılı çağrıda bulunan ve afişle duyuru yapan 1000 Çocuk Korosu’nun kayıtları, 1 Ekim 2012 tarihine kadar devam edecek. Başvurular semtlerde bulunan Çankaya Belediyesi’ne bağlı 20 TODAM merkezlerinde ve Çankaya Belediyesi Maltepe Yerleşkesi 1000 Çocuk Korosu birimine yapılabilecek. 7-12 yaş arası çocuklarını koro çalışmalarına dahil etmek isteyenlerin 229 67 52, 431 00 79 ve 0 549 442 40 28 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabileceği belirtildi.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, çocukların özgürce birlikte şarkılar söylediği 1000 çocuk korosuna tüm çocukları davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: