Binali Yıldırım, Hemşehrisinin Cenazesine Katıldı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kanser hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden hemşehrisi Osman Yaldız’ın...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kanser hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden hemşehrisi Osman Yaldız’ın (49) cenaze namazına katıldı.

Yakalandığı kanser hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden iki çocuk babası Osman Yaldız’ın cenaze namazı Şişli Cengiz Topel Camii’nde öğle namazına müteakip kılındı. Türk Telekom’daki görevinden emekli olduğu öğrenilen Yaldız’ın cenazesine çok sayıda yakınının yanı sıra Bakan Yıldırım da katıldı.

Çok üzgün olduğunu belirten Bakan Yıldırım, “Çok sevdiğimiz bir hemşehrimizdi, dostumuzdu. Amansız bir hastalığa yakalanmıştı. Ecel gelince her şey bahane. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bize düşen dostları yakınları olarak ona dua etmek.” dedi.

Reklam
Reklam

Yaldız’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Hasdal Mezarlığı’na götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: