Binali Yıldırım kampanyasını sürdürüyor

ERZİNCAN (ANKA)- Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, milletvekili adayı olduğu memleketi Erzincan'da seçim çalışmalarını sürdürüyor.

2002 seçimlerinde İstanbul Milletvekili olarak Meclise giren eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın 22 Temmuz genel seçimlerinde memleketi Erzincan'dan aday olmasının ardından, Erzincan ve ilçelerini ziyaret ediyor. Kemaliye'yi ziyaret eden Yıldırım, ilçe girişinde folklor ekibi gösterileri eşliğinde karşılandı. Kemaliye gezisi sırasında vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'dan aday olmaktan son derece mutlu olduğunu, başka bir bölgeden milletvekili seçilmiş olsa da bakanlığında Erzincan'ı hiçbir zaman ihmal etmediğini anlattı.

Reklam
Reklam

Yıldırım, Ulaştırma Bakanlığı döneminde, daha önce atıl durumda olan Erzincan Havaalanı'nı uçak trafiğine açtıklarını, yine Meclis'teki girişimleriyle Erzincan Üniversitesi'ne Tıp Fakültesi'nin kurulması ile gerekli kadroların ihdas edilmesinin sağlandığını kaydetti. Yıldırım, "Neticede iyi bir şey yapılmıştır. Erzincan işleyen bir havaalanına ve Tıp Fakültesi'ne kavuşturulmuştur" diyerek Kemaliyelilere hizmetlerin süreceği sözünü verdi.