Binbir surat ölüm makinası

Trabzon'da 5 kişiyi öldürdükten sonra 9 aydır yakalanamayan ve dün Fatih'te bir otoparkta 1 kişiyi öldüren ve 1 kişiyi de yaralayan Eyüp T.'nin daha önce de Bayrampaşa'da silahla yaralama olayına karıştığı öğrenildi. Eyüp T.'nin bugüne kadar yakalanamamasındaki en büyük etkenin sık sık kılık değiştirmesi olarak gösterildi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da 5 kişiyi öldürdükten sonra saklanarak İstanbul'a gelen Eyüp T., dün Fatih Haraççı Bostan Sokak'ta bulunan Karacabey Otoparkı'nda işletmeci Aşkın Akhan'ı (34) ve bir kişiyi kurşun yağmuruna tutmuş, Akhan hayatını kaybederken, diğer şahıs da yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Hayatını kaybeden Aşkın Akhan, ikindi namazına müteakip Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hastal Mezarlığı'nda toprağa verilirken, olayın zanlısının daha önce de cinayet ve yaralama olaylarına karıştığı
öğrenildi.

Trabzon'da 5 kişiyi öldürdükten sonra 9 aydır yakalanamayan Eyüp T.'nin 13 Nisan 2008 tarihinde de Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi'nde bir kişiyi silahla yaraladığı ifade edildi.

İHA