Bingöl Belediyesi'nden "Sanayiciyim Bilinçliyim" Projesi

Bingöl Belediyesi "Sanayiciyim Bilinçliyim" projesi kapsamında sanayi sitesi esnafından oluşan 100 kişilik bir grubu 3 günlük Çanakkale gezisine gönderdi.

Bingöl Belediyesi "Sanayiciyim Bilinçliyim" projesi kapsamında sanayi sitesi esnafından oluşan 100 kişilik bir grubu 3 günlük Çanakkale gezisine gönderdi.

Gezi kafilesinin uğurlanmasının ardından açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, sanayi sitesi esnafını bilinçlendirmeye yönelik olarak hazırladıkları "Sanayiciyim, Bilinçliyim" projesi kapsamında sitede faaliyet gösteren 100 esnafı Çanakkale'ye 3 günlük geziye gönderdiklerini söyledi.

Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında geziye katılan sanayi sitesi esnafının 3 gün boyunca Çanakkale'deki tarihi kültürel mekanları ve Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı yerleri yakından görme fırsatı bulacaklarını anlatan Atalay, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Gezi kapsamında Kırşehir-Bursa-Çanakkale bölgelerindeki kentlerin tarihi ve doğal mekanları gezilecek. Bu proje sayesinde sanayi çalışanlarına şehir dışı geziler düzenleyerek onların ufuklarını ve vizyonlarını geliştirmesine katkı sunmaya çalışıyoruz. Amacımız sanayi çalışanlarını bilinçlendirmek ve esnaflar arasındaki ilişkiyi geliştirmektir. Düzenlediğimiz gezi ile birlikte Doğu-Batı kültürlerinin kaynaşmasına vesile oluyoruz."

Muhabir: Abdullah Çelik/Şaban Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: