Bingöl Buhara Eğitim Kültür Ve Sanat Vakfı Başkanı Değişgeç, Bingöl Belediye Başkanı Atalay’ı Makamında Ziyaret Etti

Bingöl Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Cengiz Değişgeç, yürütmüş oldukları hizmetler çerçevesinde desteklerinden...

Bingöl Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Cengiz Değişgeç, yürütmüş oldukları hizmetler çerçevesinde desteklerinden dolayı Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay’ı makamında ziyaret etti.

Bingöl Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Cengiz Değişgeç ve yönetim kurulu üyeleri, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Değişgeç, Belediye Başkanı Serdar Atalay döneminde çok ciddi yatırımların yapıldığını, Bingöl’ün tarihinde bu kadar büyük yatırımları görmediğini söyledi. Değişgeç, “Biz vakıf hizmetlerimizde şuana kadar sayın Başkanımızın yanımızda olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın başkanımızın sadece bizim hizmetlerimize destekleri değil, Bingöl için yaptıklarını da takdirle karşılıyoruz. Şuana kadar Bingöl, tarihinde bu kadar büyük yatırımları görmedi. Bingöl, bu dönemde yapılan hizmetleri başka dönemlerde görmedi. Altyapı, üstyapı, kentsel dönüşüm ve diğer projelerle çok büyük yatırımlar yapıldı. Bu noktada Belediye Başkanımız Serdar Atalay’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı ve mensuplarına teşekkür ediyorum. Bingöl’ün yıllanmış sorunlarını, geldiğimiz günden beri çözmeye çalışıyoruz. Bunda da epey bir mesafe aldık. İnşaallah çalışmalarımızın sonuna geldik. Üstyapı ve kentsel dönüşüm’e başlıyoruz. Bu çalışmalarda da yılsonuna kadar büyük mesafe alınacaktır. Altyapı’nın tümüyle yenilenmesi şehri rahatlatacak. Üstyapı çalışmalarıyla çekilen sıkıntılar giderilmiş olacak. Kentsel dönüşüm alanında yapılacak konut ve diğer bütün tesislerle Bingöl, daha konforlu mekanlara ulaşmış olacak. Tabii bütün bunları yaparken insanı ihmal edemeyiz. Sonuçta insan odaklı bir anlayışa sahibiz. İnsanın mutlu olmadığı yerde yapılan hiçbir şeyin de anlamı olmaz. Bütün bu yapılanlar insanları mutlu etmek içindir. Burada kamuya ve bizlere düşen görevler var. Ayrıca sivil topluma, sizlere düşen görevler var. Bu konuda biz üzerimize düşeni belediye olarak yapmaya çalışıyoruz. Sadece kamunun bunu yapması yeterli değil, esas bu işin lokomotifi sivil toplum kuruluşlarıdır. Sivil toplum kuruluşu faaliyetleri adına da Bingöl’de güzel hizmetler yapılıyor. Birçok kuruluşumuz bu yükü paylaşıyor. Bunlar içerisinde Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı’nın da çok hayırlı hizmetleri var. Bu hizmetler için hassaten bütün bu işleri yapan insanlara teşekkür ediyorum. Bunlar sonuçta insanı cemiyete hayırlı ve kamil hale getirecek hizmetlerdir. Zaten insan düzeldiği zaman dünyada ki bütün sorunlar da düzelmiş oluyor. Bu manada ben tekrar hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmetleriniz için de Cenab-ı Hak’tan muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaretin sonunda ise Değişgeç, dernek olarak yürütmüş oldukları hizmetler çerçevesinde desteklerinden dolayı Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay’a, teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: