Bingöl Halk Sağlığı Müdürü, İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Bingöl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vedat Söyiler, Yayladere ve Kiğı ilçelerindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.Bingöl...

Bingöl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vedat Söyiler, Yayladere ve Kiğı ilçelerindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.

Bingöl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vedat Söyiler ve müdür yardımcısı İrfan Günerigök, Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi ile Kiğı İlçe Entegre Hastanesi’ni ziyaret ederek sorunlar hakkında bilgi aldı.

Yayladere ilçesinde tabip dışındaki diğer sağlık çalışanlarının yeterli olduğunu, tabip ihtiyacının ise THSK’dan talep edildiği 51. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası (DHY) kurasında tabip sıkıntısının ortadan kalkacağını vurgulayan Dr. Söyiler, Kiğı ilçesinde ise çalışanlarının yeterli olduğu belirterek, “Her iki ilçemizde de çalışma şartlarının zor olduğu ancak; çalışanların diyalog ve iletişiminin mükemmel olduğunu yerinde tespit ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: