Bingöl Valisi Güvençer, Başarılı Öğrencileri Kutladı

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) yüksek puan alan 34 öğrenciyi kutladı.

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) yüksek puan alan 34 öğrenciyi kutladı.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, 9 Haziran'da yapılan SBS'de 480 ve üzeri puan alan 34 öğrenci, öğretmenleri, okul ve dersane müdürleriyle birlikte Vali Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Güvençer, öğrencilerle sohbet etti.

Vali Güvençer, başarılı öğrencilere Bingöl'deki okulları tavsiye ederek, "Bu başarıyı sizlere ihsan ettiği için önce Allah'a şükredin. Bu başarıda anne babalarınız, kardeşleriniz ve yakınlarınızın da katkısı büyüktür. Ayrıca, öğretmenleriniz ve okul yöneticilerinizin de bu başarıda emeği var. Böyle başarılı öğrenciler yetiştirdikleri için onlara teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Sarı ise başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, "Bu başarıda aileniz, okullarınız, öğretmenleriniz, herkesin katkısı var. Anne babalarınız, öğretmenleriniz, başarınızla gurur duyuyordur. Ortada başarı olunca sahiplenen çok olur. Ancak asıl başarı siz öğrencilerindir. Bingöl'ün daha başarılı ve iyi seviyelere gelebilmesi kendi memleketinizde okuyun" şeklinde tavsiyede bulundu.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Güvençer, başarılı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bingöl Özel Hulusi Bey İlköğretim Okulu öğrencisi Fatma Zehra Çalıkuşu ve 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Aslı Aydın SBS'de 500 tam puan almıştı.

Muhabir: Abdullah Çelik / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: