Bingöl YGS il birincileri Fem Dershanesi'nden çıktı

Yüksek Öğrenime Giriş Sınavı (YGS)'nda Bingöl birincileri Fem Dershanesi'nden çıktı. Dershane Müdür Vekili Bayram...

Yüksek Öğrenime Giriş Sınavı (YGS)'nda Bingöl birincileri Fem Dershanesi'nden çıktı.

Dershane Müdür Vekili Bayram Balat, dershane öğrencilerinden Ramazan Güler'in YGS-1, YGS-2 ve YGS-6'da Bingöl birincisi olduğunu belirtti. Balat, öğrencileri Emre Dursun'un YGS-5'de Bingöl birincisi, YGS-3, YGS-4 ve YGS-6'da da Bingöl ikincisi olduğunu ifade etti.

YGS'de ilk 5'de bulunan 30 öğrencinin 18'inin Fem Dershanesinden olduğunu vurgulayan Balat, "2012 YGS sonuçlarının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim. Heyecanlı bir bekleyişten sonra mutlu sona ulaştık. Her yıl olduğu gibi öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte başarılı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenli, verimli ve istikrarlı bir şekilde hazırlanan ve hak ettiği başarılara ulaşan öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutluyoruz. LYS'de daha güzel başarılar elde edilmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: