Bingöl’de 10 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Bingöl’de polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 10 kilo 250 gram esrar...

Bingöl’de polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 10 kilo 250 gram esrar maddesi ele geçirildi. Bu miktar ile birlikte Bingöl’de son bir ay içerisinde 13 ayrı operasyonla 788 kilo 735 gram esrar maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 19 Aralık 2012 günü Genç-Bingöl Karayolu Genç ilçesi çıkışında durumundan şüphelenilen bir araçta, savcılıktan alınan arama kararına istinaden toplam 10 kilo 250 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Olay ile ilgili olarak yakalanan 2 şahsın adli mercilere sevk edildikleri, bu şahıslardan birinin tutuklanarak cezaevine konulduğu, diğer şahıs hakkında ise adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldığı öğrenildi.

Ayrıca, Bingöl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince son bir ay içerisinde gerçekleştirilen 13 ayrı operasyonda 788 kilo 788 gram esrar maddesi ele geçirildiği, yapılan çalışmalarda işlem yapılan 17 şahıstan 15’nin tutuklanarak cezaevine konulduğu, 2 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: