Bingöl’de 10 Yayla Kiraya Verilecek

Bingöl merkez ile Karlıova, Solhan ve Kiğı ilçelerindeki bazı mera ve yaylaların İl Mera Komisyonu...

Bingöl merkez ile Karlıova, Solhan ve Kiğı ilçelerindeki bazı mera ve yaylaların İl Mera Komisyonu tarafından kiralanacağı bildirildi.

Bingöl merkez sınırları içindeki Uzunsavat, Gökçekanat ve Göltepesi yaylaları ile Karlıova ilçesi sınırları içindeki Tuzuluca ve Kazanlı, Solhan’daki Avgani, Musadüzü, Terazin ve Gahuran, Kiğı’daki Neneje Bağı yaylalarının kiralama işlemlerinin, Mera Yönetmeliği ve Devlet İhale Kanunu ilgili hükümleri uyarınca pazarlık usulü ile yapılacağı belirtildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bingöl merkez ile ilçelerindeki yayla ve meraların kiralama ihalesinin 2-9-11-16 Nisan 2013 tarihlerinde yapılacağı belirtildi. Yayla kiralama ihalesine katılmak isteyenlerin ihale şartnamesini Tarım İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şubesi'nden ücretsiz olarak temin edilebileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: