Bingöl'de 11 Projeye Hibe Desteği

Bingöl'de, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında hazırlanan 11 proje, hibe desteği almaya hak kazandı.

Bingöl'de, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında hazırlanan 11 proje, hibe desteği almaya hak kazandı.

Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 7. etap KKYDP ekonomik yatırım hibesi için gönderilen 14 projeden, 11 tanesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından kabul edildi.

Bakanlık Merkez Proje Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 5 adet küçükbaş hayvan ağılı, 1 adet hayvansal ürünlerin işlenmesi ve paketlenmesi ile 5 adet bitkisel ürünlerin işlenmesi ve paketlenmesi konularında olmak üzere hibe desteği kazanan projeler şunlar:

Reklam
Reklam

"Yel Değirmeni Köyü 250 baş kapasiteli koyun ağılı 2 proje, un üretimi kapasite artırımı projesi, un değirmeni kapasite artırımı projesi, bakliyat eleme ve paketleme projesi, Dik köyü 250 baş kapasiteli koyun ağılı 2 proje, pekmez, marmelat dolum ve paketleme tesisi, meyve suyu üretim, dolum ve paketleme tesisi, et parçalama, işleme ve ambalajlama tesisi projesi ve Çeltiksuyu 250 baş kapasiteli koyun ağılı projesi."

Muhabir: Abdullah Çelik/Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: