Bingöl’de 500 Kişiye İftar Yemeği

Bingöl Yedisu ilçesinde yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği verildi.İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından...

Bingöl Yedisu ilçesinde yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği verildi.

İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen iftar yemeğine yaklaşık 500 vatandaş katıldı. İlçe merkezinde kalanların dışında köylerde ikamet eden vatandaşları da davet ettiklerini belirten İlçe Kaymakamı Hasan Çiçek, bu rakamın ilçe nüfusunun yüzde 20’sine tekabül ettiğini ifade etti. Ramazan ayının rahmet, mağfiret, birlik ve beraberlik ayı olduğuna vurgu yapan Kaymakam Çiçek, bu tip organizasyonların vatandaş ile devlet arasında sıcak ilişkilere neden olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

İlçe merkezinde bulunan Pansiyonlu İlköğretim Okulu (PİO) bahçesinde verilen iftar yemeğinde askerlerin hizmet ettiği göze çarparken, ezanın okunması ile birlikte İlçe Müftüsü Ahmet Güney’in yaptığı duayla vatandaşlar iftarını açtı.

Kaymakam Çiçek, İlçe Belediye Başkanı Şerif Memioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Baki Deniz, İlçe Müftüsü Ahmet Güney, kurum amirlerinin da iştirak ettiği iftar yemeği ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, bu organizasyonu yapan kurumlara teşekkür ederek, bunun devletin vatandaşına gösterdiği değer anlamına geldiğini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: