Bingöl’de 6 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

Bingöl’de kar nedeniyle 6 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.Bingöl İl Özel İdaresi Yol ve...

Bingöl’de kar nedeniyle 6 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Bingöl İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; Bingöl merkez ile Adaklı, Kiğı, Yayladere, Yedisu, Karlıova, Genç ve Solhan ilçelerine bağlı toplam 272 köy yolundan 6’sının kar nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu bildirildi. Açıklamada, merkeze bağlı Ortaçanak köyü, Genç ilçesine bağlı Yazkonağı köyü, Karlıova’ya bağlı Harmantepe köyü, Yayladere’ye bağlı Alınyazı köyü ile Solhan’a bağlı Göksu ve Gençtavus köy yollarının kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada; 2 kar makinesi, 16 greyder, 12 dozer, 9 kepçe ve 3 kar küreme kamyonu ile karla mücadele çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: