Bingöl'de Buz Sarkıkları, Itfaiye Ekiplerince Kırıldı

Bingöl’de etkili olan kar yağışı nedeniyle şehir merkezindeki ev ve işyerlerinin çatı saçaklarında oluşan buz...

Bingöl’de etkili olan kar yağışı nedeniyle şehir merkezindeki ev ve işyerlerinin çatı saçaklarında oluşan buz sarkıtları, itfaiye ekiplerince kırıldı.

Bingöl’de etkili olan yoğun kar yağışının ardından kent merkezinde başlayan dondurucu soğuklar nedeniyle ev ve iş yerlerine ait çatılarda uzun buz sarkıkları oluştu. Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, etkili olan kar yağışı ve gece yaşanan don olayları sonrasında ev ve iş yerlerinin çatı saçaklarında oluşan buz sarkıklarının olası bir faciaya neden olmaması amacıyla çalışma başlattı. Kent merkezindeki caddeler üzerinde bulunan apartman ve iş yerlerinin çatılarında oluşan buz sarkıklarının, kaldırımlarda yürüyen vatandaşlar ve iş yeri sahiplerine tehlike oluşturmaması için harekete geçen ekipler, itfaiye aracı merdiveni yardımıyla kürek ve kırıcılarla buzları kırdı.

Reklam
Reklam

Bingöl Belediyesi itfaiye ekipleri, kent merkezinde yürüyen vatandaşların, yüksek binaların saçaklarında oluşan uzun buz sarkıklarının olduğu alanlarda geçerken dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulundu. İmkanları dahilinde buz sarkıklarını kırmaya devam edeceklerini belirten ekipler, vatandaşlarında dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: