Bingöl’de E-belediye Uygulaması

Bingöl Belediyesi tarafından başlatılan ‘e-belediye’ uygulaması ile aboneler içme suyu faturalarını, emlak ve çevre temizlik...

Bingöl Belediyesi tarafından başlatılan ‘e-belediye’ uygulaması ile aboneler içme suyu faturalarını, emlak ve çevre temizlik vergilerini internet ortamında öğrenebilecek.

Belediye Başkanı Serdar Atalay yaptığı açıklamada, “E-belediyecilik uygulamasını halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğu içindeyiz. Bu uygulama ile vatandaşlarımız su, emlak, çevre temizlik vergisi ve kira gibi borçlarını evinden veya işyerinden 24 saat boyunca www.bingol.bel.tr internet adresinden online olarak ödeyebilecek” dedi.

Reklam
Reklam

Ücretsiz olarak sunulan e-belediye uygulamasından yararlanmak isteyenlerin Bingöl Belediyesi veri tabanında mükellef kaydı ve mükellef sicil numarası olması gerektiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: