Bingöl'de fabrika açan Bakan Yılmaz Van'a gidiyor

İstanbul'da inşaat, sosyal tesis ve toplu taşıma sektörlerinde faaliyet gösteren Bingöllü iş adamı Sıdkı Bulungiray,...

İstanbul'da inşaat, sosyal tesis ve toplu taşıma sektörlerinde faaliyet gösteren Bingöllü iş adamı Sıdkı Bulungiray, Bingöl'e çivi ve sac fabrikası açtı. Buradaki açılış programına katılan Bakan Cevdet Yılmaz, deprem haberi üzerine Van'a geçti.
Açılışa Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl AK Parti Milletvekili Eşref Taş, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, fabrikanın açılışından sonra Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığı esnada, Van'daki deprem haberini aldı. Bu haberden sonra programını değiştiren Bakan Cevdet Yılmaz Van'a geçeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz