Bingöl'de Kan Bağışı Kampanyası

Bingöl'de Türk Kızılayı kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Bingöl'de Türk Kızılayı kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılayı Bingöl Şube Başkanı Mehmet Savaş, yaptığı açıklamada, Türk Kızlayı'nın bölge genelinde lojistik destek ve kan alma gibi hizmetlerinin olduğunu söyledi.

Kan bağışı kampanyasının Doğu ve Güneydoğu Anadolu kan alma merkezi elemanları tarafından yapıldığını belirten Savaş, "Alınan bu kanlar heme ilimizde hem de bölgede kan ihtiyacı olan hastalar için kullanılmaktadır. Kan çok kıymetli ve hayat kurtaran bir ürün olup bunun temini insanlarla olmaktadır. Yani kanın nesnesi insandır. Diyarbakır Doğu ve Güneydoğu Kan Alma Merkezinden periyodik olarak ilimizde de kan alımları yapılmaktadır. Tüm Bingöllüleri kan vermeye davet ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Naim Boşkut/Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: