Bingöl'de Kürtler sempozyumu düzenlenecek

Bingöl Üniversitesi tarafından ‘Kimlik, Kültür ve Değişim Sürecinde Osmanlı’dan Günümüze Kürtler Sempozyumu’düzenlenecek.

Bingöl Üniversitesi tarafından ‘Kimlik, Kültür ve Değişim Sürecinde Osmanlı’dan Günümüze Kürtler Sempozyumu’düzenlenecek. Bildiri gönderme süresi uzatıldı

Bingöl’de ilk kez düzenlenecek olan ‘Kimlik, Kültür ve Değişim Sürecinde Osmanlı’dan Günümüze Kürtler Uluslararası Sempozyumu’na bildiri tam metinlerinin gönderme süresinin uzatıldığı bildirildi.

Üniversite Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “06-08 Eylül 2012 tarihleri arasında, Bingöl Üniversitesi’nde düzenlenecek olan “Kimlik, Kültür ve Değişim Sürecinde Osmanlı’dan Günümüze Kürtler Uluslararası Sempozyumu”na gönderilecek bildiri tam metinlerinin son teslim tarihi, 27 Ağustos 2012 Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır” denildi.

Reklam
Reklam

Bildiri özetlerinin son teslim tarihi olarak belirlenen 27 Temmuz 2012 tarihine kadar 74 bildiri gönderilmişti.

Sempozyum programı 31 Ağustos’ta açıklanacak ve 6 Eylül’de bildirilerin sunumuna başlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: