Bingöl'de Organ Nakli Bağışı Için Çağrı

BİNGÖL, (DHA)- BİNGÖL İl Sağlık Müdürü Süleyman Budunoğlu, '3-9 Kasım Organ bağışı haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, vatandaşları organ bağışına davet

BİNGÖL, (DHA)- BİNGÖL İl Sağlık Müdürü Süleyman Budunoğlu, '3-9 Kasım Organ bağışı haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, vatandaşları organ bağışına davet etti.
Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Budunoğlu, bir hastalık ya da görevini yapamayan bir organ nedeniyle yaşamın risk altında olanların, umutla o bağışlanacak organı beklemediklerini veya umutsuzluğa kapıldıklarını söyledi. Budunoğlu, şöyle dedi:
"Bunlar ancak tecrübeyle sabit, kötü duygulardır. Maalesef ki kimin kapısını, ne zaman çalacağı belli olmayan bir ihtiyaçtır. Sizi ya da bir sevdiğinizin de bir organ bağışına ihtiyaç duyup duymayacağını bilemezsiniz. Sevdiğiniz için canınızı bile verebilirsiniz. Peki ya bir parçanızı? Bağışlayacağınız bir organ başka birilerinin sevdiklerine can verebilir. Kim bilir; onlarınki de bir gün sizin sevdiklerinize. Kalbinize bir kez sorun, hayat vermek ister mi?"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz