Bingöl’de Polis-vatandaş Kaynaşması

Bingöl’ün Solhan Emniyet Müdürü başkanlığındaki polis heyeti ilçedeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.Polis-halk ilişkilerinin...

Bingöl’ün Solhan Emniyet Müdürü başkanlığındaki polis heyeti ilçedeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, vatandaşın istek ve şikâyetlerinin yerinde tespiti ve sorunların çözümüne yönelik vatandaşların katılımının sağlanması amacıyla ‘Huzur Toplantıları’ düzenleyen Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yeşilova Mahallesi sakinleriyle Hıraba Taziyeevi bahçesinde bir araya geldi. İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yurdaer başkanlığındaki emniyet amirleri ve polislerden oluşan heyet ile gerçekleştirilen ziyarette polis-halk ilişkisinin önemi anlatılarak, polisin öncelikli görevinin suçu önlemek olduğu, bununda ancak vatandaşların desteğiyle mümkün olabileceği vurgulanarak, vatandaşların her konuda hiç çekinmeden polis ile irtibata geçebilecekleri ifade edildi. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti.

Reklam
Reklam

Mahalle sakinleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı bu ziyaretten son derece mutlu olduklarını, yaklaşık 25 yıldır polis tarafından herhangi bir ziyaret yapılmadığını, ancak birkaç yıldır İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bu ziyaretlerin düzenlendiğini belirttiler. Ziyaretlerde kendileri ile çok yakından ilgilenildiğini, verilen hizmetten son derece memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, Solhan’ın huzurlu bir ilçe olduğunu belirterek, yapılan bu çalışmaların huzuru kalıcı hale getireceğini ve kendilerinin de bu hususta polise her türlü desteği vereceklerini söylediler.

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün huzur toplantıları kapsamında vatandaşları ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: