Bingöl’de uyuşturucu ile mücadele

Bingöl’ün Solhan ilçesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmada 2 şüpheli yakalandı, bir miktar esrar ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı.

Bingöl’ün Solhan ilçesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmada 2 şüpheli yakalandı, bir miktar esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada 2 şüpheli belirlenerek gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında kullanıma hazır halde bir miktar esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında, uyuşturucum madde kullanmaktan işlem yapıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz