Bingöl'deki Askeri Konvoya Saldırı

Bingöl-Muş karayolu Kardeşler köyü mevkisinde teröristlerin saldırısına uğrayan askeri konvoyda şehit olan piyade er İdris Karakaşoğlu'nun (21) cenazesi, memleketi Bayburt'un

Bingöl-Muş karayolu Kardeşler köyü mevkisinde teröristlerin saldırısına uğrayan askeri konvoyda şehit olan piyade er İdris Karakaşoğlu'nun (21) cenazesi, memleketi Bayburt'un Akşar beldesinde götürülmek üzere Trabzon'a getirildi.

Karakaşoğlu'nun askeri uçakla Trabzon Havaalanı'na getirilen cenazesi törenle karşılandı. Törene, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile askeri yetkililer katıldı.

Karakaşoğlu'nun ağabeyi Habip Karakaşoğlu ile dayısı Eyüp Köse de askeri uçakla Trabzon'a geldi. Eyüp Köse, cenazenin uçaktan indirilişi sırasında ağlayan ağabey Habip Karakaşoğlu'nu "ağlayıp da düşmanları sevindirme" diyerek uyardı.

Reklam
Reklam

Şehidin cenazesi daha sonra ambulansla Bayburt'a gönderildi.

Muhabir: Zafer Sel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: