Bingöl'deki Kck Operasyonu

Bingöl'de PKK'nın şehir yapılanması (KCK) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında BDP'li Karlıova Belediye Başkanı...

Bingöl'de PKK'nın şehir yapılanması (KCK) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında BDP'li Karlıova Belediye Başkanı Faruk Çelik'in de bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, sabahın erken saatlerinde Bingöl merkez ve Karlıova ilçesinde birçok eve eş zamanlı düzenlediği operasyonlarda, BDP'li Karlıova Belediye Başkanı Faruk Çelik, BDP'li Belediye Meclis Üyesi Ahmet Demirbaş ve BDP İl Yöneticisi Abdullah Solmaz gözaltına alınmıştı.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Bitis Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: