Bingöllü Kuyumcular Dubai Yolcusu

Bingöl'deki kuyumcular, altın fuarına katılmak için Dubai'ye gidiyor.

Bingöl'deki kuyumcular, altın fuarına katılmak için Dubai'ye gidiyor.

Bingöl Kuyumcular Derneği Başkanı Yaşar Devran, gazetecilere yaptığı açıklamada, KOSGEB'in destekleri ile 16 üyelerinin 21-24 Kasım tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde düzenlenecek "Saat ve Kuyumculuk Fuarı"na katılmak üzere iş gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

Gezinin üyelerinin iş deneyimini artırmak ve ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenleneceğini belirten Devran, "Bingöl Kuyumcular Derneği olarak bu ikinci yurt dışı gezimiz olacak. Daha önce `Vicenza Uluslar Arası Altın Fuarı'na katıldık. 22-26 Kasım tarihlerinde Dubai'ye gerçekleştirileceğimiz geziye 16 üye arkadaşımız katılacak. KOSGEB proje kapsamında yapılan bu organizasyonda üyelerimi, hem Dubai kuyumcular çarşısını görme, hem de tarihi ve turistik yerleri görme imkanı bulacaklar. İş deneyimi açısından bu iş gezisinin çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Abdullah Çelik / Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: