Bingöllü Özel Sporculardan 2 Birincilik

Özel Sporcular Federasyonu’nun bölge yarışmasında atletizmde 2 birincilikle elde eden Bingöllü sporcular, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya...

Özel Sporcular Federasyonu’nun bölge yarışmasında atletizmde 2 birincilikle elde eden Bingöllü sporcular, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Özel Sporcular Federasyonu tarafından Isparta’da düzenlenen Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Yarışmaları’nda Bingöllü sporculardan atletizm dalında bin 500 metre kategorisinde yarışan Semih Budunoğlu 5.59’luk derecesiyle grup birincisi olurken, 100 metre dalında yarışan Talip Esinti de 13.37’lik derecesiyle grup birincisi olarak önemli bir başarı elde etti. Yarışmada birinci olan Budunoğlu ve Esinti, mayıs ayında Denizli’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Başarılı sporcular Semih Budunoğlu,Talip Esinti ve antrenörleri Mehmet Can Yöndeş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan'ı makamında ziyaret etti. İl Müdürü Arıkan, yarışmada gösterdikleri başarılı performanstan dolayı Semih Budunoğlu, Talip Esinti ve antrenörlerini kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: