Binyad, Bingöl’de Malatya Kayısısı Dağıttı

Malatya Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİNYAD) Bingöl’de gerçekleştirilen “Dünya Bingöllüler Günü”ne katılarak kayısı dağıttı.Kalkınma...

Malatya Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİNYAD) Bingöl’de gerçekleştirilen “Dünya Bingöllüler Günü”ne katılarak kayısı dağıttı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer’in de katıldığı etkinliğe Malatya’dan kalabalık bir grupla iştirak eden Malatya Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, paketlenmiş 5 bin adet kayısı ve kadayıfın yanı sıra 2 bin adet takvim dağıttı.

Malatya Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Sait Güneş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu özel günümüzde bizi onurlandıran ve bizimle beraber olan Tüm Malatya’daki hemşehrilerime ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederim. Dünya Bingöllüler Günü etkinliğinin birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi bizi sevindirdi, o nedenle çok mutluyuz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: