Bir Anlık Tereddüt Kazaya Sebep Oldu

İnegöl-Bozüyük arası karayolunun Oylat kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada, kavşaktan geçiş sırasında bir an tereddüt...

İnegöl-Bozüyük arası karayolunun Oylat kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada, kavşaktan geçiş sırasında bir an tereddüt eden sürücünün kullandığı özel otomobile, TIR çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Oylat istikametinden İnegöl istikametine giden olan 33 yaşındaki Mehmet Pertek, 53 FP 386 plakalı özel otomobiliyle, İnegöl Bozüyük arası karayolu üzerindeki Oylat kavşağına geldiği sırada, kavşaktan geçerek İnegöl istikametine dönmek istedi. Yolun karşısına geçip, geçmemekte tereddüt ettiği sırada İnegöl istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan Zübeyir Uçkun'un kullandığı 49 AY 039 plakalı TIR özel otomobile çarptı.

Reklam
Reklam

Kaza sonucu yaralanan ve özel otomobil de sıkışan sürücü Mehmet Pertek'i, sıkıştığı araçtan, Oylat Kavşağı yapımında çalışan işçilerle, İnegöl Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri çıkardı. Vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı'ndaki sağlık görevlileri, yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Kaza sırasında araçta bulunan ve kazayı yara almadan atlatan 30 yaşındaki Leyla Pertek ise, şoka girerek ağlamaya başladı. Kazada yaralanan Mehmet Pertek ile eşi Leyla Pertek, aynı ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan Bursa-Ankara karayolu ise, araçların yoldan kaldırılmasının ve yolun İnegöl Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından temizlenmesinin ardından trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: