Bir annenin en acı bekleyişi

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde dün ailesiyle piknik yapmaya giden 21 yaşındaki Nurali Azalhanoğlu, yüzme bilmediği halde denize girince boğuldu.

Oğlunun kaybolduğunu gören anne Zemine Azalhanoğlu, onun bulunması için denizden ve havadan yapılan çalışmaları denize girerek izlerken, “Allah'ım ne olur yavrum ölmesin” diye bağırdı.

Olay dün saat 15.15 sıralarında meydana geldi. Merkez Yıldırım İlçesi Sıracevizler Mahallesi’nde oturan Zemine ve Timurhan Azalhanoğlu, askerlik görevini Kahramanmaraş’ta tamamlayıp geçen hafta tezkeresini alan çocukları Nurali ile birlikte piknik yapmak için Mudanya’nın Mesudiye Köyü’nün sahiline gitti. Yüzme bilmeyen Nurali Azalhanoğlu, serinlemek için denize girince kayboldu. Oğlunun kaybolmasına tanık olan acılı anne Zemine Hazalhanoğlu, denize girerek çocuğunun bulunması için havadan ve denizden yapılan çalışmaları izlerken, “Allah'ım Nurali’mi bana bağışla. Onun cansız bedeni ile karşılaşmak istemiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Nurali Azalhanoğlu’nun cesedi yaklaşık üç saat sonra sahilden 50 metre açıkta bulundu. Sinir krizi geçiren Zemine Azalhanoğlu yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

DHA