Bir aşk bitmeden

Bursasporlu Sercan Yıldırım'la yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Ceyda Ateş'in Facebook'taki sayfasında hâlâ üniversiteli aşkı Onur Sezen'le çekilmiş fotoğrafları duruyor.

Bursa'da tanıştılar
Bir dizi oyuncusuyla ilişki yaşadığını açıklayan Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehirspor maçında attığı golden sonra eliyle 'C' harfi yapmıştı. Bu işaretin ardından Yıldırım'ın aşk yaşadığı kişinin, yedi ay önce Bursa'daki bir alışveriş merkezinin açılışında tanıştığı genç oyuncu Ceyda Ateş olduğu iddia edilmişti. Fakat daha sonradan Sercan ile Ceyda Ateş'in sadece Bursa'da bir alışveriş merkezinin tanıtımı için aynı fotoğraf karesinde yer almasıyla bu iddialar gündeme gelmişti. İkiliye yakın çevreler tarafından edindiğimiz bilgiye göre, Onur Sezen'le Ceyda Ateş'in geçen haftasonu buluştuğu ve ilişkilerinin devam edebileceği iddia edildi.

Ceyda Ateş, Sercan Yıldırım'la birlikte olmadığını söyledi ama ilişkiye sıcak baktığını da belirtip "O işareti yapması hoşuma gitti" dedi. Ünlü oyuncunun sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfası ise kafaları karıştırdı. Sayfada, Ateş'in üniversite öğrencisi olan sevgilisi Onur Sezen'le Bodrum tatilinde çekilmiş fotoğrafları bulunuyor. Onur Sezen'le Ceyda Ateş daha önce 7 aylık bir ilişki yaşadıktan sonra araya ayrılık girmişti. Diğer yandan Facebook'taki fotoğraflarda Ateş'in sağ kolunda sevgilisinin isminin yer aldığı dövme de dikkat çekti.

Kavga ettiler
Onur Sezen'in, Sercan Yıldırım'la ilgili haberleri gördükten sonra çok sinirlendiği ve Ceyda Ateş'le kavga ettiği söyleniyor.