Bir Avukatın Sokak Köpeğini Tabancayla Vurduğu İddiası

Eskişehir'de çocuk parkında sokak köpeğini tabancayla vurarak yaraladığı iddia edilen bir avukata hayvan sevenler tepki...

Eskişehir'de çocuk parkında sokak köpeğini tabancayla vurarak yaraladığı iddia edilen bir avukata hayvan sevenler tepki gösterdi..

Sazova Mahallesi Elmalı Konakları'ndaki Çocuk Parkı'nda Tepebaşı Belediyesi tarafından kısırlaştırılan sokak köpeği Kontes'i çocuğunu korkuttuğu gerekçesiyle tabancayla ateş ederek boynundan yaraladığı iddia edilen Avukat T.B.'ye hayvan severlerden tepki geldi.

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde toplanan bir grup Hayvanları Koruma Derneği Şubesi üyesi ve mahalle sakinleri olaya tepki göstererek şahıstan şikayetçi olduklarını açıkladı.

Reklam
Reklam

Park'ta Müberra Dumlupınar (14) ile Banu Özen'in (13) yaralı halde buldukları Kontes köpek, götürüldüğü Tepebaşı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi'nde tedavi altına alındı. Kontes'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: