Bir Deniz Hikayesi 5. bölümde Deniz'in mektubu ağlattı

Bir Deniz Hikayesi ekrana gelen son bölümüyle yine ilgi odağı oldu. Sıcak ve samimi hikayesi ile yeni sezonun sevilen dizilerinden olan Bir Deniz Hikayesi 5. bölümünde Zeynep ve Hakan, velayet davası için karşı karşıya geldi.

BİR DENİZ HİKAYESİ 5. BÖLÜM TÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN

Bir Deniz Hikayesi 5. bölümde Zeynep ve Hakan mahkemede karşı karşıya geldi. Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden Bir Deniz Hikayesi son bölümünde ekran başındakiler, yine Hakan ve Zeynep'in restleşmesine tanık olurken; Deniz'in yazdığı duygusal mektup duygu seli yaşattı. Yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören dizinin 5. bölümünde Deniz velayetini almak isteyen Zeynep ve Hakan için en zor gün -mahkeme günü- gelip çattı. Hakan, yıllarca bakıp büyüttüğü oğlunu kaybetme korkusu yaşarken; Zeynep oğluna hasret geçirdiği günlerin son bulmasını bekliyordu. Peki, Deniz'in velayetini kazanan isim kim oldu? Başrollerini; Emre Kızılırmak, Begüm Birgören, Emir Berke Zincidi ve Başak Parlak paylaştığı Bir Deniz Hikayesi yeni bölümü sürpriz sahneleri, şaşırtıcı gelişmeleriyle dün akşam Kanal D ekranlarındaydı!

BİR DENİZ HİKAYESİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Bir Deniz Hikayesi son bölümünde; Zeynep, Deniz'i alabilmek için mahkemeye başvurdu! Zeynep ve Hakan, Deniz'in velayeti konusunu mahkemeye taşıdılar. Hakan ve Zeynep'in Deniz için bir araya gelmesi Reyhan ve Selim'in gerilmesine sebep oldu. Deniz, okulda sıkıntılı bir süreçten geçmekteydi. Zeynep ise her fırsatta Deniz'in yanında olmaya çalışmaktaydı. Hakan, anne oğul birlikteliğine müdahale etmek istese de vicdanına yenik düşmekteydi. Her şeyden habersiz Deniz ise anne özlemi çekmeye devam ettiğini, okulda yazdığı mektupla gözler önüne serdi. Bir Deniz Hikayesi 5. bölümünde Deniz'in mektubunu okuduğu anlar, ekran başındakilerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

BİR DENİZ HİKAYESİ KONUSU

Bir Deniz Hikayesi; Küçük Deniz ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan'ın Ege'den İstanbul'a uzanan hayatını çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyor. Mahallenin esnafı tarafından tüm haylazlıklarına rağmen çok sevilen Deniz, mutlu bir çocuktur. Fakat annesinin hayatta olduğunu bilmediğinden, Deniz'in bir yanı hep eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmış ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep'in ailesinin bütün itirazlarına rağmen hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. Fakat hayat onları bir şekilde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisi sırasında bir kasabada Deniz'le karşılaşmış ve ona çok ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir fırtınanın içinde bulacaktır.