Bir evi diğer evlerden farklılaştıran 7 özellik

İnşaat sektörü Türkiye’de hızla büyüyor ve her geçen gün daha da gelişmiş seçenekleriyle ve yeni fırsatlarla karşımıza çıkıyor. Peki bunca seçenek arasında hayatımızın büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz bir evi satın alma kararını verdiren motivasyonlar neler olmalı?

Merkezi lokasyon ve ulaşım kolaylığı

Koşturmacalı şehir hayatının içindeki en önemli şey kuşkusuz ki zaman. Hayata ait tüm mekânlara ve lokasyonlara yakın olmak, hayata da yakınlaşmanızı ve zamanınızı iyi kullanmanızı sağlayacaktır. Metro ve metrobüs hatlarına, alışveriş yapılacak mekanlara erişebilir olmak, aynı zamanda nefes almanızı sağlayacak açık hava alanlara yakın olmak da o evi seçmeniz için önemli.

Kusursuz bir peyzaj

Eğer tercihiniz güvenliği olan ve size çeşitli fırsatları sunan bir site ise, site içi görünüm de estetik duygularınıza hitap etmeli. En ince ayrıntısına kadar planlanmış muhteşem bir peyzaj size her an doğadaymışsınız hissini verecek en önemli detaydır.

Mimari detaylar

‘’Eviniz yeterince kullanışlı mı?’’ Bu soruya verdiğiniz cevap ‘’evet’’ ise o evin mimarisi ihtiyaçlarınızı karşılıyor demektir. Aynı zamanda güneşin etkisini isteğinize göre kontrol etmenizi sağlayan kayar sistem gölgelikler, özgürce nefes almanızı sağlayan geniş balkonlar ve sade bir iç görünüm de mimari detaylarda öne çıkan özellikler.

Komşunuz orman olsun

Mis gibi çam kokusuna uyanmak, gün batımını seyre dalmak, bir göl kenarında hafta sonu ailece kahvaltı edebilmek. Rüya gibi değil mi? Neden olmasın?

Açık alanlar

Hafta sonu spor yapabileceğiniz, çocuğunuzla güvenli bir şekilde yeşil alanlarda vakit geçirebileceğiniz, bisiklet sürme, yürüyüş gibi aktivite imkanları tanıyan açık alanlar günlük hayatınız için önemlidir.

Uygun aidat/Kesintisiz enerji

Bütçenize uygun bir ev satın alabilirsiniz ancak; bu durum bazen yaşamaya başladığınızda değişebilir ve yüklü aidatlar aylık bütçenizi zorlayabilir. Bu nedenle ev satın almadan önce, aidat ücretlerini öğrenmeli ve yaşam alanınıza kesintisiz enerji sağlanıyor olmasına da dikkat etmelisiniz.

Ulaşılabilir Fiyatlar

Hem alırken hem de yaşarken kazanmak için fiyat avantajlarından yararlanmalısınız. Satın aldığınız evin, cebinizin dostu olması bütçenizi uzun vadede koruyacaktır.

Resim İstanbul ile bu ayrıcalığı kendinize tanıyın.

Tüm bunlara ulaşmak hayal değil. Hem de İstanbul’un ortasında, Anadolu yakasında 7 ilçeye komşu konumundaki tek ilçe Sancaktepe’de mümkün. Profesyonellerin fırça izleriyle oluşturulan Resim İstanbul, Finans Merkezi Ataşehir’e ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Kartal sahile 10 dakikalık, metro ile Üsküdar’a 24 dakikalık bir mesafede. İstanbul'un en yüksek tepesinde yer alan Aydos Ormanı'na komşu olmak istiyorsanız Resim İstanbul’un son etabı Resim İstanbul Nefes’in detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

. Bu sayfada reklam uygulaması yapılmıştır.