Bir Garip Aşk 2.Bölüm Fragmanı 22 Kasım Yeni Bölüm Videosu Çıktı Kanal 7

Kanal 7'nin En Çok İzlenen Dizisi Olan Bir Hint Yapımı Olan Bir Garip Aşk 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı 22 Kasım Yeni Bölüm Tanıtımı Neler Olacak.Bir Garip Aşk 2.Bölümde Heyecan Dorukta Yeni Bölüm Sürprizleri Bir Garip Aşk 2.Bölüm İzle Kanal 7 Khushi Arnav

Bir Garip Aşk yeni bölümde Ablası Payal'in düğün hazırlıklarına yardım eden Khushi, damat ve ailesi ile gizlice görüşmek için otele gider. Hindistan'ın en ünlü moda tasarımcısı Arnav Singh Raizada o gece otelde büyük bir defile düzenlemektedir. Khushi yaptığı bir hata sonucu kendini bir anda defilenin ortasında bulur. Defile bir anda karışır ve Arnav her şeyi berbat eden Khushi'ye kızar. Yaşanan aksilikler

Payal'in düğününün iptal olmasına sebep olmuştur. Arnav'dan nefret eden Khushi ilerleyen günlerde onunla bir kez daha karşılaşacaktır. Khushi ve Arnav arasında neler olacak?

Reklam
Reklam

Reytingleri alt üst eden ve ekranların en çok izlenen Hint dizisi olan Bir Garip Aşk ne zaman başlayacak. Kanal 7'nin yeni yayın döneminde tekrar yayınlanması beklenen Bir Garip Aşk dizisi yine nefes kesecek. Dizinin hayranları tarafından merakla beklenen Bir Garip Aşk'ın ne zaman yayınlanacağı ile ilgili resmi açıklama geldi

Sevilen dizi Bir Garip Aşk 21 Kasım’dan itibaren her gün saat 21:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

BİR GARİP AŞK DİZİSİ KONUSU

Hindistan’da Is Pyaar Ko Kya Naam Doon? adıyla yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen dizi aynı zamanda Bollywood Yıldızları Barun Sobti, Sanaya İrani, Daljeet Kaur Bhanot ve Abhaas Mehta’yı bir araya getiriyor.

Bazen hayatta katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yapamayacağınız kişidir. Bir Garip Aşk Hindistan’ın küçük bir şehrinde orta halli bir ailenin kızı olan Khushi Kumari Gupta ve Delhi’de yaşayan zengin İş Adamı Arnav Sing Raizada’nın tesadüflerle başlayıp büyük bir aşka dönüşen hayat hikayeleri anlatılıyor.

Reklam
Reklam

Sevimli, konuşkan, becerikli, inatçı, dinine ve geleneklerine çok bağlı bir kişiliğe sahip Khushi bir gün düğün hazırlıkları yapan ablası Payal’in duyduğu endişeleri anlatmak için damadın ailesinin kaldığı otele gider. Otelde Arnav’ın sahibi olduğu büyük bir moda şirketinin defilesi vardır. Yanlışlıkla moda defilesinin ortasına düşen Khushi burada ilk kez Arnav ile karşılaşır.

Arnav defilesini mahvettiği için

Khushi’den nefret ederken Khushi ise defile görüntüleri televizyonlarda yer alınca Lucknow’dan uzaklaşmak zorunda kalır ve Delhi’deki halasının yanına gider. Artık aynı şehirde yaşamaya başlayan ikili rastlantılar sonucu sürekli karşı karşıya gelir. Arnav’ın nefreti, Khushi’nin inatçılığı ilk başlarda onları karşı karşıya getirse de zamanla ikilinin yıldızları barışır.

Bir Garip Aşk’ın 7’den 70’e herkesin büyük bir beğeniyle izlediği sürükleyici öyküsü yeni yayın döneminde yeniden Kanal 7 ekranlarında yer almaya hazırlanıyor.

BİR GARİP AŞK DİZİSİ OYUNCULARI

Barun Sobti

Sanaya Irani

Vishesh Bansal

Reklam
Reklam

Daljeet Kaur Bhanot

Abhaas Mehta

Deepali Pansare

Akshay Dogra

Kanal 7 ekranların reyting rekortmeni dizisi Bir Garip Aşk yeniden ekranlara geliyor. Khushi ve Arnav yeniden ekranlara geliyor. İlk yayınlanan Hint dizisi olmasına rağmen sabah saatlerinde ekranlara geldiği için 21.00 izleyicisinin takip edemediği Bir Garip Aşk yoğun istek üzerine yeniden ekranlarda olacak. Kanal 7 böylelikle bir diziden iki kere kazanmış olacak. Ekranlara geldikden beri en çok izlenen Hint dizisi olmakla rekor kıran yapım, Barun Sobti, Sanaya Irani başrollerinde oynuyor. Dizinin iki yıldız ismi de Türkiye getiren isim ise Mesut Yar olduğun unutmayın. Barun Sobti yeniden ekranlara gelmenin sevincisi yaşayacaklar.

Bir Garip Aşk Kanal 7 ekrana gelecek 1. bölüm ilk bölüm. Yani yeni bölüm dense de izleyenler için yeni bölüm değil. Dizi daha önce Kanal 7'de yayınlanan bölümleriyle ekranlarda olacak.

Bir Garip Aşk Oyuncuları

Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra

Reklam
Reklam

Bir Garip Aşk Konusu

Ablası Payal’in düğün hazırlıklarına yardım eden Khushi, damat ve ailesi ile gizlice görüşmek için otele gider. Hindistan’ın en ünlü moda tasarımcısı Arnav Singh Raizada o gece otelde büyük bir defile düzenlemektedir. Khushi yaptığı bir hata sonucu kendini bir anda defilenin ortasında bulur. Defile bir anda karışır ve Arnav her şeyi berbat eden Khushi’ye kızar. Yaşanan aksilikler Payal’in düğününün iptal olmasına sebep olmuştur. Arnav’dan nefret eden Khushi ilerleyen günlerde onunla bir kez daha karşılaşacaktır. Khushi ve Arnav arasında neler olacak?