Bir genci öldüren 3’ü bayan 5 kişi tutuklandı

Osmaniye’de bir genci bıçakla öldürdükten sonra yakarak cesedini boş bir araziye bıraktıkları şüphesi ile yakalanan...

Osmaniye’de bir genci bıçakla öldürdükten sonra yakarak cesedini boş bir araziye bıraktıkları şüphesi ile yakalanan 3’ü bayan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet güçleri Ferhat Toy’u (28) öldürdükten sonra cesedini Yunus Emre Mahallesinde boş bir araziye bırakarak kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği görevlileri olay yeri ve çevresinde yapılan çok yönlü titiz araştırma ve çalışmalar neticesinde şüphelilerin gidebilecekleri yerlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda olayı gerçekleştiren Mahmut Y.(21), Mehmet Y.(24), Döne D.(30), Derya K.(17) ve Sevgi K.(16) yakalandı.
Yakalanan şüpheliler ifadelerinde “Kız arkadaşlarını maktul tarafından sürekli rahatsız ettiği, bunun içinde maktulü telefon ile arayarak maktul tarafından da tanınan ve her ikisinin de ortak arkadaşları olan bir şahısın ikametine yakın bir yerde buluştuklarını, şüpheliler randevuya gelirken beraberinde iki kız arkadaşı ve diğer şahıs ile birlikte geldiklerini, randevu yerinde bekleyen maktulü arabaya bindirerek boş bir araziye götürdüklerini, olay erinde çıkan tartışmada maktulu bıçakla öldürdüklerini, kimliği belli olmasın diye de üzerine yanıcı madde dökerek yaktıklarını ve olay yerinden ayrıldıklarını anlattılar.
Olayı gerçekleştiren 5 şüpheli “Kasten Adam Öldürme, Tasarlayarak” suçunu sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz