Bir haftalık bebeği kapı önüne bıraktılar

Gemlik’te bir apartmanın beşinci katında sahipsiz erkek bebek bulundu.

İstiklal Caddesi Fırın Sokak B Blok 5. katta oturan polis Yusuf Galip ve ailesinin oturduğu apartmanın kapısında ağlayan bebek sesi duyan kat sakinleri, bir sürprizle karşılaştı.

Saat 10.oo sıralarında Bayraktar Apartmanı B Blok 5. katında bebek ağlaması sesini duyan polis Yusuf Galip’in eşi kapıyı açınca, pembe bahtaniyeye sarılı yeni doğmuş bir bebekle karşılaştı.

Apartman merdivenlerinde bebeğin sahibini arayan Galip ailesi, kimseyi göremeyince bebeğin kapı önüne bırakıldığını anladı.

Durum emniyete bildirdi.

Reklam
Reklam

DEVLET HASTANESİ’NDE BAKIMA ALINDI

Polisin apartman sakinlerinin ifadesini almasından sonra bebeğin yeni doğmuş bir erkek olduğu belirlendi.

Savcılığın talimatıyla bebek Muammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesi, Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Burada ilk bakımı yapılan bebeğin yeni doğduğu, göbeğinin düşmediği saptandı.Bebek daha sonra bakımı için Hastanenin Çocuk Bakım Servisine alındı.

YUSUF MİRAÇ ADI KONDU

Muammer Ağım Devlet Hastanesi’nde ilgi odağı olan küçük bebeğe, bebeği getiren polisin adı ve dün Miraç kandili olması nedeniyle “Yusuf Miraç” adı kondu.

Polis, bebeği kimin bıraktığını araştırıyor.

Dün, Gemlik’in pazarı olması nedeniyle apartmanda kapı önüne terk edilen bir haftalık bebeği köylerden getirilip bırakılma ihtimali üzerinde de durulurken, Sağlık Merkezleri’nden gebelik ve doğum yapacakların incelemesine de başlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz