‘Bir Hilal Uğura’ Adlı Tiyatro Oyunu Büyük Ilgi Gördü

Sakarya Gökkuşağı Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen 'Bir Hilal...

Sakarya Gökkuşağı Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen 'Bir Hilal Uğruna Batan Güneşler' isimli tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Murat Genç tarafından kaleme alınan, Ömer Okuyan tarafından yönetilen ve Fırat Kültür Merkezi (FKM) oyuncularının sergilediği oyunda Çanakkale Zaferi, dedesinin hatırasını arayan bir genç kız üzerinden anlatılıyor. Çanakkale'de omuz omuza verilen kardeşlik destanının işlendiği oyunda, cephedeki hikayeler, seyircileri hem güldürüyor hem ağlatıyor.

Reklam
Reklam

Dernek yetkilileri, tiyatroyu, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü sebebiyle düzenlediklerini belirterek, gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade etti. İzleyenler ise oyunu çok beğendiklerini, Çanakkale’de verilen mücadeleyi daha iyi algılamalarında oyunun etkisi olduğunu belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: