"Bir Kalem Bir Silgi Bir Gelecek" Projesi

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nin başlattığı proje kapsamında YGS'ye giren öğrencilerden kalem ve silgi toplandı.

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nin başlattığı proje kapsamında YGS'ye giren öğrencilerden kalem ve silgi toplandı. Bafra İmam Hatip Lisesi bahçesinde, sınava giren öğrencilerden toplanan kalem ve silgiler, proje kapsamında ilçenin uzak köylerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. Proje hakkında açıklama yapan Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, şunları söyledi: "Üniversite sınavına giren öğrenci arkadaşlarımızdan, sınav çıkışı gençlik liderlerimiz ve gönüllü üyelerimizle, sınavda kullandıkları kalem ve silgilerini gençlik merkezimiz geri dönüşüm kutularına atmalarını istedik. Baframızın duyarlı öğrencilerinden toplamış olduğumuz kalem ve silgileri hafta içi belirlemiş olduğumuz köy okullarına ve ihtiyacı olan öğrencilerimize dağıtarak eğitimlerine küçük de olsa bir katkıda bulunacağız. Bu kampanyamız devam edecek. Kampanyamıza katılmak ve eğitime destek vermek isteyenler gençlik merkezimizdeki geri dönüşüm kutularına kalem ve silgilerini atabilir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: