Bir kilogram baklavayı 2 dakikada yedi

Bir kilo baklavayı 2 dakika 11 saniyede bitiren Mehmet Özdemir, Baklava Yeme Yarışması'nın galibi oldu....

Bir kilo baklavayı 2 dakika 11 saniyede bitiren Mehmet Özdemir, Baklava Yeme Yarışması'nın galibi oldu. Yarışmada ikinciliği 2 dakika 17 saniye ile Mehmet Ağgün, üçüncülüğü ise 2 dakika 35 saniye ile Mustafa Demir elde etti. İlk üçe giren yarışmacılar cumhuriyet altını, yarım altın ve çeyrek altınla ödüllendirildi.
Şato Restoran’da düzenlenen yarışmaya Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, yarışmaya destek veren baklava temsilcileri ve çok sayıda davetli izleyici olarak katıldı. Otuz beş yarışmacının katıldığı Baklava Yeme Yarışması’nda yarışmacılar, bir kilo baklavayı en kısa sürede bitirmek için birbirleriyle yarıştı. Yarışmada birinci gelen Mehmet Özdemir bir kilo baklavayı 2 dakika 11 saniyede, ikinci Mehmet Ağgün 2 dakika 17 saniyede, üçüncü Mustafa Demir 2 dakika 35 saniye ile üçüncü oldu. İlk üçe giren yarışmacılar cumhuriyet altını, yarım altın ve çeyrek altınla ödüllendirildi.
Şato Restoran'ın mekan sponsorluğunu yaptığı, Ayıntap Baklava’dan Levent Aktaş, Çağdaş Baklava'dan Burhan Çağdaş, Çelebioğulları Baklava'dan Mehmet Çiftçi, Güllüoğlu Baklava'dan Mehmet ve Mustafa Güllü, Güllüoğlu Baklava'dan Ömer Güllü, Koçak Baklava'dan Coşkun Koçak, Seç Baklava'dan Ömer Konukoğlu ve Şirvan Baklava'dan Şirvan Payaslı 'Ödüllü Baklava Yeme Yarışması’na destek veren baklavacılar arasında yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz