Bir kız için, 3 kişi yaralandı

BURSA (İHA) - Bursa'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada üç kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi Demetevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sevdiği S.K(17) ile buluşan Engin Y.(24) genç kızın kendisinden ayrılmak istemesine tepki gösterdi. Parkta tartıştığı kız arkadaşını salıncak demiriyle dövdüğü öne sürülen Engin Y. olay yerinden ayrıldı. Dövülen genç kız ise olayı aynı mahallede oturan CD satıcısı Murat Y.'ye bildirdi.

Murat Y. (27), yanına arkadaşı Şecaattin A. (36) ve Serdal Y.'yi (28) de alarak arabayla Engin Y.'nin evine geldi. Burada çıkan tartışma sonrası üç kişinin içinde bulunduğu otomobilin camları Engin Y.'nin nakliyatçılık yapan kardeşleri İbrahim Y.(22) ve Mehmet Y. (34) tarafından kırıldı. Çıkan tartışmada Murat Y.dövülürken, İbrahim Y. tarafından Serdal Y. kalçasından Şecaatin A. ise başından bıçakla yaralandı. Posta memuru Şecaattin A. üzerinde taşıdığı ses tabancasıyla Engin Y.'yi karnından ve ayaklarından vurdu. Her 3 yaralı da ilk olarak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevkedilirken, hayati tehlikesi olması sebebiyle Şecaattin A. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, Serdal Y. ise SSK Şevket Yılmaz Hastanesi'ne gönderildi.

Reklam
Reklam

Yıldırım Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, olaya karışan şüpheliler İbrahim Y. ve Mehmet Y. gözaltına aldı. Hastanede bulunan yaralıların da şüpheli olarak ifadesine başvurulacağı öğrenildi.