Bir Mektup Evlerini Saraya Dönüştürdü

İZMİR (İHA) – İzmir’de bedensel engelli Coşkun Kaygusuz’un eşinin Konak Belediyesi’ne gönderdiği mektupla harabeye dönen...

İZMİR (İHA) – İzmir’de bedensel engelli Coşkun Kaygusuz’un eşinin Konak Belediyesi’ne gönderdiği mektupla harabeye dönen evleri adeta saraya dönüştü.

Coşkun Kaygusuz’un eşi Yelda Kaygusuz’un durumlarını anlatan mektubu Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a göndermesiyle başlayan umut yolculuğu, yeni bir evin ve yeni bir hayatın kapılarını açtı. İki kızı ve eşiyle birlikte mutlu bir yaşam süren Coşkun Kaygusuz’un hayatı dokuz yıl önce geçirdiği felç sonucu tamamen değişti. O günden bu yana tek çivi çakılmayan evleri bakımsızlıktan harabeye döndü. Mektupla Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a ulaşan aileye sevgi elinin uzanması gecikmedi. Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kaygusuz ailesinin evini baştan yarattı. Yıkılmaya yüz tutan evin yerine prefabrik yapı oturtuldu, balkon yeniden yapıldı, engelli rampası eklendi, tüm tesisat değişti, ön ve arka bahçe düzenlendi, kömür deposu oluşturuldu, bahçe duvarı ve demir parmaklık örüldü, eşyaları yenilendi ve ev yeniden döşendi.

Reklam
Reklam

Kaygusuz ailesini ziyaret eden Başkan Tartan, mutluluğun resmiyle karşılaştı. Yelda Kaygusuz, “Evimizde çok zor şartlarda yaşıyorduk. Başkanımıza mektup yazmaya karar verdik. Muhtarımızla birlikte evin fotoğraflarını çektik ve durumu anlattık. Sağ olsun Başkanımız bizi yalnız bırakmadı. Biz bu kadarını hayal etmemiştik. Harabe evimiz gitti, yerine bir saray geldi. Coşkun Bey’in artık ortopedik yatağı da var. Çok mutluyuz. Allah Hakan Tartan’ı başımızdan eksik etmesin” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: