Bir metrelik çukurda 10 kişiyle esrar alemi

Şanlıurfa'da, kablo hırsızlarının peşine düşen polis, bir metre uzunluğunda 2 metre genişliğindeki bir çukurda esrar içen 10 kişiyi yakaladı.

Şanlıurfa'da, kablo hırsızlarının peşine düşen polis, bir metre uzunluğunda 2 metre genişliğindeki bir çukurda esrar içen 10 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde kablo hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekpileri, ellerinde kablo bulunan iki kişiyi durdurmak istedi. Ancak şüpheliler, tüm uyarılara karşın ellerindeki çalıntı kabloları bırakıp kaçmaya başladı. Bölgede bulunan lunapark ve çevresinde arama yapan polis ekipleri ilginç bir manzarayla karşılaştı. Polis, kanal civarında bulunan bir ağaçlık alanın içerisinde yaklaşık 1 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde bir gölet çukurunun içinde esrar için 10 kişiyi yakaladı.

Reklam
Reklam

Polis, çukurdan çıkardığı gençleri yere yatırıp üst araması yaptı. Gözaltına alınan gençler, ifadelerinin alınması için polis merkezine götürülürken, polis kablo hırsızlarını yakalamak için bölgede arama yaptı. Ancak tüm çabalara karşın henüz sonuç alınamadı.

Bir metrelik çukurda 10 kişiyle esrar alemi | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz