Bir milyon lirayı gasp eden zanlı teslim oldu

Antalya'da çalıştığı altın imalatı ve toptancılığı yapan firmaya ait bir milyon lirayı gasp ederek kaçan...

Antalya'da çalıştığı altın imalatı ve toptancılığı yapan firmaya ait bir milyon lirayı gasp ederek kaçan güvenlik görevlisi teslim oldu.
Olayın ardından Aksu ilçesinin Solaklı Mahallesi yakınlarındaki sazlık alanda aranan güvenlik görevlisi Recep Yıldız, saklandığı yerden çıkarak polise teslim oldu. Gözaltına alınan Yıldız, sorgusunun ardından polis ekiplerine paraları sakladığı yeri gösterdi. Zanlının emniyetten çıkarıldığı sırada basın mensuplarının görüntü almaması için büyük önlem alındı. Gazetecilerle polisler arasından arbede yaşandı. Bazı rütbeli polisler de gazetecilerin fotoğraf makinelerine vurarak görüntü almasını engellemeye çalıştı.
Altın imalatçı ve toptancı firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Recep Yıldız, muhasebe sorumlusu Türkay Tosun’la birlikte 2 milyon lira tahsil etmiş, daha sonra parayı 07 BIA 05 plakalı otomobille bankaya yatırmaya gitmişti. Bu sırada güvenlik görevlisi Yıldız, Aksu ilçesi Boztepe kavşağında otomobili durdurarak silahla Tosun’u etkisiz hale getirdiği ve 1 milyon lirayı gasp ederek kaçmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz