Bir Moda Hatasından Nasıl Kaçınılır?

Moda nedir? Şık ve ağır bir görünümden insafsız ve baştan çıkartıcı görünüme dönüştüren hatalarınızdan ders alabilirsiniz.

Isadora Dunne
Moda nedir? Tamam, açıkçası sizi sıkmayacağız ama bizi şık ve ağır bir görünümden insafsız ve baştan çıkartıcı görünüme dönüştüren daha gizli, -ah-böyle- cazibesiz hergünkü hataların bazıları size ipucu olur.

Göbek

Kesinlikle, fiziksel olarak sınıfta iyi olmadık ama lisede biz bunu öğrendik: 6 bedene sığabildik ve bu da sizin de böyle yapmanız gerekir anlamına gelmemektedir. Pantolon ve etek giymeniz belinizi oldukça sıkar. Bu da en zayıf kadınların bile göbeklerinin çıkmasına neden olur. Bu korkulan fenomenle mücadele etmek için belinizi sıkmamasını ve göbeğinizin de sarkmamasından emin olun.

Reklam
Reklam

Koltukaltı Bölümü

Ne hakkında konuştuğumuzu biliyorsunuz. Gövdenin üst bölümünü rahatlatın--- koltuk altına yakın olan göğüs kısımlarının olduğu yer olabilir--- sıkılmışsa hoş olmayan bir yöntemle dışarı çıkartın. Bundan kaçınmak için sutyenizin elbisenin altında uyumlu durduğundan emin olun. Sutyenizin göğüslerinizin tam olarak oturduğundan sutyen askılarının omuzlarınızda dik durduğundan emin olun.

Ayakkabılarınızı Kapatan Pantolonlar

Topuksuz terlik giydiğinizde ayakkabılarınızın topukları altına giren pantolon uçları sanki ayaklarınızı yere sürten bir pijama giyiyormuşsunuz gibi bir izlenim verebilir. Bu olur çünkü pantolonlar ayakkabı topuklarınızın altına girecek kadar uzun olmamalıdırlar. Bunu önlemek için aldığınız pantolonun uçları ayakkabı topuklarınızı geçmemeli. ( yaklaşık 3 ve 4 cm olmalı).
Baston Korkuluğu Gibi Elbise Kolları

Kalın süveterler seviyorsanız--- en son birkaç sezonun büyük bir trendi--- ceketinizin süveterle uyumlu olmasını veya kıyafetlerinizin üst kol kısımlarının ekstra büyüklükte olmasını unutmayın. Aksi taktirde baston korkuluğu gibi görünürsünüz. Bir şal da harika görünür.

Reklam
Reklam

Süveter Lekeleri

Küçük tişörtlerin ne kadar sevimli ( veya pahalı) olduklarına biz dikkat etmeyiz. Kolların altındaki soluk sarı süveter moda. Köpeğinizi yıkarken tişörtünüze dikkat edin; ne giyerseniz giyin köpeğiniz kıyafetinizi sevecektir. Bir deodoranta ihtiyaç duyarsanız yanınıza bir tane alın. Aşırı terlerseniz ( tıbbi dönem aksiler ( koltukaltına ait) terlemesi ), New York Şehri dermatologist Karyn Grossman, MD, söylüyor koltuk altınıza Botoks iğnelerini düşünmek isteyebilirsiniz. Bu iğnelerin hem teri hem de kokuyu azalttığını söylüyor.

Takım Bayan Külotları
Takım bayan külotları ve astarlar var. Gerçekten, kaba olmaksızın takım ülotların ne kadar kötü göründüğünü tanımlayamam. Bunun yerine, streç tarzı olan bütün külotlardan kurtulmanızı ve bugün iç çamaşır çekmeciğinize didik didik bakmanızı öneriyoruz, kemerlerinizden çıkan bu külotların oldukça kötü görünümleri var. Evet, onları hepsini atma zamanı geldi. Hepiniz bizden izinlisiniz. Daha sonra hoş renkte olan yenilerini satın alın. Eberjey’s Pima Goddess gibi iyi esnekliğiyle yüksek kalitede olan pamuk iç çamaşırları, istediğiniz kıyafetlerin altında dururlar.
Geçitteki Bayan Külotları

Reklam
Reklam

Bayan külotları konuşuyor, düşük kot pantolon tarzı olan G-iplik şeritlerini düşünmeyin. Gerçekte, Victoria’s Secret kadın iç çamaşırlarını almazsanız maalesef IQ’den puan kaybedeceksiniz. Çözüm: düşük-belli veya kalçalarınızın üzerinden düşen kemerleri toparlamayı deneyin. Hepsindense onlar elastikleridir.