Bir Saatlik Uygulamada 281 Adet Kesici Alet Ele Geçirildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde yapılan uygulamada arama yapılan 13 seyyar satıcıda toplamda 281...

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde yapılan uygulamada arama yapılan 13 seyyar satıcıda toplamda 281 adet bıçak ve benzeri malzeme ele geçirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda 6136 Sayılı Yasa kapsamına giren 253 bıçak ve benzeri kesici alet, 2 satır ve gençler arasında yaygın olarak kullanılan 28 adet sustalı bıçak ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü’nde sergilenen malzemelerin ele geçirildiği iş yerlerine Kabahatler Kanunu’nun 32.maddesi gereğince idari para cezası uygulandı.

Reklam
Reklam

Öte yandan bir ay öncede kentin merkez ilçelerinde yapılan aynı uygulamada toplamda 86 adet kesici alet, 3 ruhsatsız ev tüfeği ile 5 adet kuru sıkı tabancaya el konulmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: