“bir Şehnaz Oyun” Muğla'da Sahnelendi

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatro oyunu Muğlalı tiyatro severlere...

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatro oyunu Muğlalı tiyatro severlere buluştu.

Yönetmenliğini Dağlar Uygur’un, Yönetmen Yardımcılığını Aslıhan Kumtepe’nin, ve Genel Koordinatörlüğünü Ersin Yeniceli’nin yaptığı oyunda Sabahattin Akan, Figen Akdeniz, Aslıhan Kumtepe, Dağlar Uygur, Hasan Başaran, Ahsen Akın, Nihal Sonkul, Erdem Özkan, Selçuk Öztuna, Mine Enkar, Orkun Tepeköylü, Volkan Yıldırım, Oğulcan Çelik ve Yaren Yıldırım rol aldılar. Turgut Özakman’ın eseri olan “Bir Şehnaz Oyun” tiyatro oyununun ilk günü Milas Belediyesi personeli ve vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Reklam
Reklam

Tiyatroyu personeliyle birlikte izleyen Belediye Başkanı Muhammet Tokat ,”Çok güzel hazırlanmış, çok güzel sunulan ve içeriği çok güzel bir oyunu bu akşam izledik diyerek sözlerine şöyle devam etti; “ Bu oyunu izlerken herkesin keyif aldığına eminim ama ben biraz sizlerden farklıyım. Çünkü ben her tiyatro oyununa geldiğimde, bir tedirginlik yaşarım ve oyunu tedirginlikle izlerim. Çünkü bende bu sahnelerden geldim. Bende arkadaşlarımızla birlikte çok çalıştım. Bu standardın bu noktaya gelmesinde büyük emeği olan Dağlar kardeşimiz bizim tiyatroya başladığımız yıllarda çocuktu ve tabiî ki Nebi hocamızı anmadan geçemeyiz. Kısacası birçok arkadaşımız büyük vefakârlıklarla bu kuruma hizmet vermiştir. Ben Tüm konuklarımıza geldikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: